Den Haag – Je moet de afgelopen maanden op een andere planeet gewoond hebben om de jonge Hagenezen van Oh Oh Cherso niet te kennen. Hun populariteit kent geen grenzen.

Sinds kort is er ook een DVD te koop met daarop alle afleveringen van de succesreeks die onlangs op televisie te zien was. Naar aanleiding daarvan maakt een deel van de populaire Hagenezen op 13 november tijd voor een signeersessie in Free Record Shop Den Haag.


Acht jonge Hagenezen die hun geliefde Den Haag voor een paar weken inruilen voor het Griekse Chersonissos. Op zich is dat niet speciaal, maar het verhaal van Oh Oh Cherso is dat wel. De avonturen van Jokertje, Matsoe Matsoe, Barbie en anderen werden wekelijks enorm veel bekeken op televisie. Zelfs in Belgie kent de populariteit van de Hagenezen geen grenzen.


Voor de personen die maar niet genoeg krijgen van Oh Oh Cherso, is er nu een DVD te koop, waar alle afleveringen van de succesreeks opstaan. Zij die nog geen kennis hebben gemaakt met deze jolige bende, kunnen bij deze hun schade inhalen. De signeersessie is op 13 november van 14.30 uur tot 15.00 uur aan de Lange Poten in Den Haag.