AMSTERDAM -  Oud-televisiemaker en musicalgrootheid Joop van den Ende vindt Oh Oh Cherso ‘verschrikkelijk’… ‘Stel je voor dat mijn zoon met zo’n meisje thuiskomt..!’

Joop vertelt in DWDD dat hij het persoonlijk een verschrikkelijk programma vindt, maar vindt ook dat het wel heel goed gemaakt is. “Ik zat er naar te kijken en ik vind het walgelijk. Maar dat vond ik ook van Big Brother. Het is een hit dus is het goed. Als iets een groot publiek trekt, is het goede televisie. Zo is het gewoon.”


Zijn zoon is wel groot fan, tot frustratie van Joop… “Dan gaat hij er echt voor zitten, met zijn vrienden en wat biertjes. Lachen, vindt hij het. Dat dat soort mensen, die dat soort taal uitslaan op de televisie zijn, ik vind het verschrikkelijk.”


Ook al vindt Joop het letterlijk verschrikkelijk slechte goede televisie, hij hoopt van harte dat zijn zoon Barbie en Co alleen op tv leuk vindt, en niet ineens met zo’n type thuiskomt… “Stel je voor dat mijn zoon met zo’n meisje thuiskomt… Dat zou helemaal verschrikkelijk zijn!”