KIRCHBERG – Binnenkort is het zover dan komen de vakantievierders van Oh Oh Tirol op de buis. De jeugdige feestneuzen uit Oh OH Cherso zetten het Oostenrijkse Kirchberg op stelten. Om alvast een voorproefje te geven gaan de Hagenezen bijna bloot op de ski’s.

Afgelopen weken hebben we al  kunnen meegenieten van de relletjes met Barbie en de skileraar. Ook gingen er geruchten over ene bloedmooie Tatjana die moest stoken in een goed huwelijk.

 

Vandaag laat Jokertje weten dat wat hem betreft Tirol wat tegenviel.  Hij  houdt meer van zon, zee en lekker wijven. “Hier zitten vooral kerels. En naast de meeste vrouwen die hier rondlopen, wil je nog niet dood gevonden worden,” vertelt de geliefde Hagenees in de Telegraaf. Wat hem betreft kunnen ze volgende keer weer naar de zon, naar Ibiza of Miami. Sniper vult aan: “Of naar Jersey Shore, dat zou helemaal te gek zijn.”

Af en toe hadden de Hagenezen wel lol.” In de villa gaat ‘s nachts het dak eraf,”  vertelt Jokertje, maar hij vond de sneeuw minder leuk en denkt ook dat er minder mensen zullen kijken. “Ik verwacht dat de eerste aflevering top zal zijn, mensen willen het ‘nieuwe’ even zien, maar daarna wordt het minder. Ik denk dat er minder mensen kijken dan bij de vorige reeks.” (AHA)

Donderdag 3 maart om 21.30 op RTL 5.