AMSTERDAM – Barbie heeft tijdens de opnames van Oh Oh Tirol brokken gemaakt. De Haagse verwondde een skileraar met een bierglas, omdat hij haar beledigde. De ruzie vond woensdag plaats in de Oostenrijkse après-skibar Der Tiroler.

© Novum

De aanvaring werd niet vastgelegd op camera’s.

“Die skileraar kwam binnen, waarna een vriend van hem tegen Barbie zei dat zij echt het mooiste meisje was in de kroeg. Die leraar zei daarop dat dat alleen op een afstandje zo was”, vertelt de eigenaar van de kroeg waar het voorval plaatsvond tegen RTL Boulevard.

Die opmerking schoot Samantha, zoals Barbie in het echt heet, in het verkeerde keelgat. Ze pakte een bierglas en gooide dat naar de skileraar. Hij hield er een snee in het gezicht en een gebroken tand aan over. De ruzie werd gesust, maar het slachtoffer stapte toch naar de politie. 

Politiebureau

 

Barbie heeft zich vrijdag gemeld op het politiebureau in de skiplaats Kirchberg. Door een taalbarrière verliep de communicatie echter moeizaam. Ze moet zich daarom maandag opnieuw melden, dan is er een tolk bij.Zenderdirecteur Remko van Westerloo laat weten dat Barbie in het programma blijft. Hoewel er geen beelden zijn van het voorval, wordt het wel in het programma verwerkt.