ALMERE – De cast van de populaire televisieserie Oh Oh Cherso was zaterdag in Citymall Almere om het Winterfun XXL evenement te openen. Temidden van de kerststalletjes met glühwein en warme chocolademelk lieten zij hun nieuwe single horen aan het aanwezige publiek.


Citymall Almere verkeert tot en met 31 december winterse sferen. Er is een grote sleehelling in de Schutterstraat, een 80 meter lange bobstartbaan op de Diagonaal en een kerstmarkt met winterterras en inpakservice op het Forum. Ook kunnen bezoekers zich op het Forum laten fotograferen in een arrenslee met kerstdecor en worden er diverse kerstworkshops gegeven. Voor de allerkleinsten is er een kinderboerderij en een draaimolen en in het weekend van 18 en 19 december kunnen kinderen tot 10 jaar naar hartelust schaatsen op een kunststof schaatsbaan op het Stationsplein. Alle activiteiten zijn gratis.


Om Winterfun XXL extra feestelijk te openen waren de sterren van het populaire RTL-programma Oh Oh Cherso uitgenodigd om zaterdag zelf te komen sleeën in Citymall Almere. Zo konden zij vast een beetje in de stemming komen voor hun nieuwe televisieprogramma, want na hun verblijf in Chersonissos gaan de jeugdige Hagenezen nu samen op wintersportvakantie. In Citymall Almere lieten zij hun nieuwe single horen en gingen zij graag op de foto met hun Almeerse fans.