Barbie uit Oh Oh Cherso. FOTO ANP DEN HAAG – De vriend van Samantha de Jong, beter bekend als Barbie uit het tv-programma Oh Oh Cherso, heeft zijn ex-vriendin geslagen en is door de politie opgepakt.

Mario zou een kind hebben verwekt bij zijn voormalige vriendin en daarover is een hevige ruzie ontstaan.  Dit meldt RTL Boulevard
De vriend van Barbie  zou de vrouw meerdere keren hebben geslagen. Vorig jaar had de heethoofd ook al de ruiten ingegooid bij zijn ex, maar dat werd toen door Barbie hevig ontkend.

De hoogblonde realityster heeft al geruime tijd een relatie met Mario. Barbie was gisteren de hele dag niet bereikbaar voor commentaar. Ze heeft Mario wel opgezocht in de cel.

De Haagse blondine staat erom bekend dat ze geen blad voor de mond neemt en komt daardoor regelmatig in de problemen. Zo is ze vorig jaar al verschillende keren betrokken geweest bij knokpartijen. Barbies opdrachtgever Eyeworks kon haar gisteren niet te pakken krijgen. Het is nog niet bekend of dit gebeuren gevolgen heeft voor het nieuwe programma Oh Oh Tirol. De Hagenezen van Oh Oh Cherso vertrekken  binnenkort naar het Oostenrijkse Tirol voor een wintersportvervolg op de populaire serie. (AHA)

Aan het laden ...
Aan het laden …