Terwijl men in Nederland na een succesvol `Oh Oh Cherso’ doorborduurt op `Oh Oh Tirol’, raken nu ook de Duitsers en Oostenrijkers in de ban. Het in Duitsland wonende feest- en apres ski duo “De Bouwers” heeft namelijk onlangs de Duitstalige versie van `Oh Oh Tirol’ opgenomen en de single is deze maand in Duitsland en Oostenrijk uitgebracht. Ondanks het feit dat de Duitsers en Oostenrijkers `Oh oh Cherso’ eerst nog niet kenden, sloeg het daar in als een bom!


“Tijdens de promotietour langs de apres ski hutten in Tirol namen ze de single gretig af en de tent ging helemaal los”, aldus Frankie en Marscha van De Bouwers, “Op internet werd YouTube geraadpleegd en maakten onze buurlanden tevens kennis met de bij ons bekende hypende Hagenezen.”


Na het uitbrengen van ons `Oh Oh Tirol’ nummer werden De Bouwers vorige week door een paar uitgevers van hitmix compilaties gebeld en ook nam een Münchener producent van reality programma’s kontact op, aangezien hij nieuwsgierig was of wij misschien ook wisten of er een Duitse televisiereeks van `Oh Oh Cherso’ of `Oh Oh Tirol’ ging komen. De Bouwers moesten de producent het antwoord schuldig blijven, maar zijn erg blij met hun succes in ons oostelijk buurland en de wintersportgebieden.


Producent Eyeworks zal zich er maar eens over moeten gaan buigen en wellicht zien we binnenkort een gesynchroniseerde versie van `Oh Oh Cherso’ als navolging van `New Kids Turbo’ op de Duitse televisie.
De Bouwers vinden het allemaal wel goed en in de maanden februari en maart hebben ze een apres ski tour onder de naam ohohtirol.de door Tirol gepland. De officiële videoclip is nog in de maak, maar wil je weten hoe het Duitse ‘Oh Oh Tirol’ klinkt, luister dan via youtube: www.youtube.com/watch?v=_yWArhaLSWY