Als dat maar geen scheve ogen oplevert… Als DJ Tony Star komt Tony “Sterretje” Wyczynski deze week met zijn single Two Stars binnen op een tiende plaats in de Single Top 100.

Tony was een van de Haagse jongeren die meededen aan de populaire RTL5-realitysoap Oh Oh Cherso. Vernoemd naar de twee tattoos op z?n schouders heeft DJ Tony Star onder productionele leiding van Mental Theo een cover opgenomen van de hit Stars van Charlie Lownoise & Mental Theo uit 1995.

Tony “Sterretje” Wyczynski verwierf zijn eerste bekendheid als Skihut-dj. Daarnaast is hij een van de populairste barmannen in de Crazy Piano’s aan de boulevard van Scheveningen. Tijdens zijn verblijf voor Oh Oh Cherso in Chersonissos trad Tony als dj op in club Starbeach. Dit najaar draait hij op vrijwel elke Kreta-re?nie.


RTL5 heeft aangegeven dat er een wintereditie van Oh Oh Cherso komt. Deze serie gaat Oh Oh Tirol heten en wordt de komende weken opgenomen in Oostenrijk met dezelfde Haagse jongeren uit Oh Oh Cherso, incluis “Sterretje”.