Oh oh Tirol’s Tijgertje heeft een paar uur op het politiebureau doorgebracht. De Haagse was aangehouden omdat ze zonder rijbewijs reed. “Een beetje stom”, laat de Haagse weten aan RTL Boulevard. Inmiddels is ze weer vrij. Het was al de zevende keer dat Tijgertje (Tatjana voor intimi) zonder de wettelijke papiertjes achter het stuur was gekropen. De Haagse heeft een boete gekregen en is in afwachting van wat de verdere procedure zal zijn, aldus een woordvoerder van RTL.

Tatjana vertelt zelf aan RTL Boulevard hoe ze maandagavond met haar dochtertje naar de eerste hulp moest omdat ze was gevallen. Daarvoor gebruikte ze haar moeders auto, zoals ze wel vaker doet. Alleen… de realityster heeft geen rijbewijs. Heel ver kwam ze ook niet; aan het einde van de de straat werd ze aangehouden. Voor de zevende keer. Tatjana geeft toe dat ze wel vaker achter de tralies heeft doorgebracht, ‘maar nog nooit zes uur’.


Tijgertje noemt haar actie ‘een beetje stom’. Ook liep ze een boete op voor het beledigen van een ambtenaar in functie. “Ik zei dat hij niet zo bijdehand moest doen en dat als hij een sprintje zou trekken ik hem nog zou inhalen.” De Oh Oh Tirol-babe baalt inmiddels nogal van haar bekendheid. “Ze herkennen me nu. Het is al de tweede keer deze week.”


Nog voor de nieuwe serie van de Haagse Oh Oh Cherso jongeren op de buis te zien was werd er al druk gespeculeerd over nieuwkomer Tatjana Liefhebber, alias Tijgertje. Ze zou een crimineel verleden hebben, maar volgens haar moeder is dat sterk overdreven en beperkt dat ‘criminele verleden’ zich met name tot kattenkwaad. En rijden zonder rijbewijs.