Bruno.nl – Nieuws – [VIDEO] Oh Oh Tirol: Sterretje gaat op jachtBruno.nl – de bron voor entertainmentHomeFilmnieuwsCeleb SearchAdverterenContactLinksRegistrerentoegangNieuws[VIDEO] Oh Oh Tirol: Sterretje gaat op jacht10-03-2011 09:52:37Vorige week donderdag was de eerste aflevering van Oh oh Tirol te zien en net als bij de Cherso-variant waren de kijkcijfers fantastisch. Maar liefst 1,1 miljoen kijkers keken naar de eerste ontwikkelingen in de sneeuw. In de tweede aflevering, die vanavond op de programmering staat, zien we hoe Roos reageert op het bedrog van haar Sniper. Maar ook Sterretje gaat helemaal los.


“Ze is nog erger dan Barbie, heeft neptieten en is niet lelijk”, zo introduceerde Sterretje nieuwkomer Tijgertje vorige week via de telefoon aan de andere dames, waarna al direct ophef ontstond. Dat dit zeker niet onterecht was bleek aan het einde van de eerste aflevering, toen Roos bij aankomst de nieuweling met haar vriendje in bed betrapte. Vanavond zien we hoe ze reageert.

Wie vanavond ook flink los gaat is feestbeest Sterretje. Hij gaat op jacht in de Moskito in Westendorf. Zouden ze dames vallen voor zijn charmes? Bekijk hier alvast een sneak peek.