Bruno.nl – Nieuws – [VIDEO] Oh Oh Tirol: Barbie niet voor de rechterBruno.nl – de bron voor entertainmentHomeFilmnieuwsCeleb SearchAdverterenContactLinksRegistrerentoegangNieuws[VIDEO] Oh Oh Tirol: Barbie niet voor de rechter18-03-2011 10:51:07Barbie uit Oh Oh Tirol hoeft zich niet voor de Oostenrijkse rechter te verantwoorden. De blonde Haagse zou tijdens de opnames van de wintervariant van Oh Oh Cherso de inhoud van haar bierglas in het gezicht van een skileraar hebben gegooid, maar de beste man heeft zijn aanklacht weer ingetrokken.


Er zijn meerdere versies van het voorval. Zo beweerde de skileraar in eerste instantie dat Barbie niet alleen de inhoud van haar glas had gegooid, maar ook het glas zelf. Hij liep toen een snee boven zijn oog op en een gebroken tand. Zelf zei de blondine alleen drinken te hebben gegooid en géén glas. Het is dus met een sisser afgelopen.


Ondertussen lijkt Tijgertje (Tatjana) nu degene te zijn die negatief in het nieuws komt. Vorige week donderdag zagen we hoe Robert Jensen op landelijke televisie haar borsten mocht betastten,  een paar dagen later werd ze aangehouden zonder rijbewijs en gisterenavond blunderde ze opnieuw in de Madiwodovrijdagshow van Paul de Leeuw.


Paul vertelde Tijgertje dat ze door het Nederlandse publiek werd gezien als degene die het best is in bed. Tatjana reageerde met: “He, he, eindelijk is er tenminste iemand die het begrijpt. Maar jij bent homo.” Waarop Paul sarcastisch antwoordde: “Ja, ik schrijf al deze opmerkingen zelf.”