Tatjana, alias Tijgertje maakt vanavond haar tv-debuut in Oh oh Tirol, de opvolger van de kijkhit Oh oh Cherso. De Haagse brunette heeft veel lol gehad in Oostenrijk, alleen op de lange latten in de sneeuw beviel het maar matig. „Ik vond de zon lekker, maar ik ga volgende keer liever waterskiën.”


Tatjana werd maanden geleden gespot op een feest door een castingbureau dat op zoek was naar nieuwe aanwinsten voor Oh oh Tirol. „Ze hadden me op een party gezien terwijl ik helemaal lam was.”


Stapavond
En dat beviel klaarblijkelijk goed. Voor die tijd had Haagse Tijgertje Oh oh Cherso opvallend genoeg nooit gezien. „Donderdag is mijn stapavond, dus dan ben ik altijd weg. Toen ze me vroegen heb ik stukjes op internet teruggezien. Maar ik kende helemaal niemand van de groep. ”


Après-ski
Was het niet eng om bij een groep gestopt te worden die elkaar al goed kent? „Nee hoor, alleen de laatste avond voor we gingen vond ik het spannend.” In de aflevering van vanavond is te zien dat de dames niet allemaal even enthousiast zijn met een nieuwe vrouwelijke concurrente binnen de gelederen. Maar volgens Tatjana liep dat wel los. „We hebben wat ups and downs gehad, maar hebben elkaar niet de haren uitgetrokken. Ik heb het leuk gehad. We zijn veel op stap geweest.”


Stunts
En net als op Chersonissos moest de groep ook nu weer aan de bak om de kost te verdienen. „We moesten mensen de après-ski binnen lokken en daar hebben we nogal wat rare stunts voor uitgehaald.”


Thaiboksen
Tatjana blijkt ook nog onvermoede talenten op sportgebied te hebben.  „Ik ben nu een jaar bezig met thaiboksen en wacht op m’n eerste gevecht. Mijn ambitie? Ik wil Nederlands kampioen worden!”


Oh oh Tirol, donderdag 03 maart om 21:30 op RTL 5