Oh Oh Cherso’s Sterretje kwam donderdagavond in een behoorlijk ongemakkelijke situatie terecht toen hij ineens oog in oog stond met zijn vakantieliefde Garielle…

Tijdens de reünie-uitzending van de hitserie vroeg presentatrice Bridget de Hagenees hoe het nou zit met zijn liefdesleven. “Tja, we hebben een leuke tijd gehad, maar het is niets geworden”, zo laat Tony, alias Sterretje, in de eerste instantie weten.


Als Matsoe Matsoe daarop direct vraagt of hij spijt heeft van zijn relatie in Chersonissos, wordt duidelijk dat de liefde inmiddels behoorlijk is bekoeld. “Ik word liever drie weken lang naast Matsoe Matsoe wakker met een kater. En nee, ik hoef haar hier ook niet te zien.”


Tot grote hilariteit van de rest van de cast kan Sterretje in de daarop volgende minuten overduidelijk het liefste door de grond zakken als Bridget uitroept: “Maar ze is hier wel!”


Waarom Garielle uiteindelijk heeft besloten om toch in de uitzending te verschijnen blijft een raadsel: “Ik had deze reactie wel verwacht.”