DEN HAAG – Onlangs vertelde Oh Oh Cherso’s Sniper aan weekblad Privé dat zijn relatie met Little Princess op de klippen was gelopen, maar niets blijkt minder waar.

Roos (Little Princess). FOTO ANP Roos (Little Princess). FOTO ANP  De twee zitten nog steeds op een roze wolk en denken zelfs aan samenwonen. Dat meldt de Telegraaf vandaag. “We voelen elkaar goed aan en echte ergernissen hebben we niet”, aldus het gelukkige stelletje.

Roos en haar vakantievriendje kenden elkaar al voordat ze meededen aan Oh Oh Cherso. Ze hadden thuis in Den Haag al een paar keer afgesproken, maar toen ze elkaar in Chersonisos weer zagen laaide het liefdesvuurtje weer op. De acht jongeren mogen eigenlijk niets loslaten over de afloop van de RTL-serie. En dat is ook precies de reden waarom Vincent een leugentje om eigen bestwil heeft verteld. “Toen Privé ernaar vroeg, heb ik het verhaal een slinger gegeven waardoor het leek alsof we uit elkaar zijn”, zegt hij.


Van zijn Roos lekten drie weken geleden pikante foto’s uit. Een paar jaar eerder had ze die in een opwelling laten maken door een amateurfotograaf. Sniper maakt zich hier niet druk om. “Roos is de afgelopen jaren flink verbeterd. Ze is een heerlijke meid.”