HILVERSUM – De feestbeesten van Oh Oh Cherso hebben hun eerste nummer 1-hit te pakken. De single van de acht Hagenezen voert deze week de Single Top 100 aan. Het lied Oh Oh Cherso kwam vorige week binnen op de tweede positie.

Jokertje, Barbie, Sterretje, Matsoe Matsoe, Kabouter, Sniper, Elize en Little Princess legden het vorige week af tegen Antonie Kamerling. De acteur, die begin deze maand een einde aan zijn leven maakte, scoorde ook postuum een nummer 1-hit met Toen Ik Je Zag. Het nummer, dat Kamerling zong onder de naam van zijn All Stars-personage Hero, zakt deze week naar nummer 33.
Duck Sauce van Barbra Streisand stijgt maar liefst 22 plaatsen en staat deze week op de tweede plek van de singlelijst. Bruno Mars’ Just the Way You Are maakt de top drie compleet.
De nummer 1-positie in de Album Top 100 is nog steeds voor Nick & Simon. Hun plaat Fier staat voor de derde week op rij aan kop. De tweede plek in de albumlijst is deze week voor de Kings of Leon, Come Around Sundown stijgt 68 plaatsen. Hold On Tight, de plaat die De Dijk opnam met wijlen Solomon Burke, zakt een plek naar nummer drie.