De kans dat de acht Hagenezen uit ‘Oh Oh Cherso’ bij elkaar blijven, is erg klein. Volgens Barbie is hun vriendschap geen lang leven beschoren.

“Het is gezellig met de groep, maar ik denk dat iedereen zijn eigen kant uit gaat”, vertelt de gebruinde blondine in Grazia. Het leven in de spotlights is wat Barbie betreft dan niet ten einde. “De aandacht vind ik prettig en ik vind het leuk om Barbie genoemd te worden. Fotoshoots vind ik ook leuk om te doen.”

Ook de andere dames genieten van de speciale behandeling die ze ineens krijgen. “De glamour die op mijn pad komt, is het hoogtepunt van het jaar”, vindt Bibi. “Je wordt als een prinses behandeld en daar genieten alle meiden van ons groepje van.

De heren Jokertje, Sterretje en Matsoe Matsoe zullen wat minder rouwig zijn om het einde van de serie. “Als ik even een vrije avond heb, ben ik gewoon Joey en zeg ik ‘nee’ als ik weer om een foto gevraagd word”, klaagt Matsoe Matsoe. “Dan ben ik maar even een arrogante klootzak.”

De populairste feestbeesten van Nederland kunnen natuurlijk altijd hun vriendschap weer nieuw leven inblazen voor de reünie…