Nadat de zender het leven van de Kardashians liet zien, heeft NET5 twee nieuwe realityseries aangekocht: The Only Way Is Essex en Pineapple Dance Studios. De eerstgenoemde serie draait om een groep Britse jongeren die zich laten gaan in nachtclubs en zonnebankstudio’s. Wellicht een Britse Oh Oh Cherso? De serie Pineapple Dance Studios is een mix tussen The Hills en Jersey Shore, zo laat NET5 weten.

logo_net5

Goed nieuws voor realityfans, want Net5 komt in februari op de donderdagavond met twee gloednieuwe programma’s.

The Only Way is Essex
In deze serie draait het om een groep Britse en knappe jongeren. Hun leven speelt zich vooral af in hippe nachtclubs, nagelsalons en zonnebankstudio’s en uiteraard wordt alles vastgelegd door de camera. Mark, Jessica, Kirk, Amy, Lauren, Sam en hun vrienden zijn jong, zien er goed uit en hebben genoeg geld. In The Only Way Is Essex gunnen zij de wereld een kijkje in hun leven vol glamour en hilariteit.

Pineapple Dance Studios
Op dezelfde avond staat Pineapple Dance Studios op het programma. Hierin worden dansleraar Andrew Stone, choreograaf Louie Spence en eigenaresse Debbie Moore op de voet gevolgd terwijl ze Engelands grootste en meest bekende dansstudio runnen.

Beide realityprogramma’s zijn vanaf donderdag 17 februari bij Net5 te zien.