Binnenkort verenigen de Hagenezen uit Oh Oh Cherso zich weer om een vervolg te maken op de populaire Oh Oh-serie, maar dit keer in de sneeuw. Het belooft  een spektakel te worden van wintersport en après-ski.

Oh Oh Cherso met oa Sniper op de loper van het Televizier Gala 2010 ©RVDA

Een van de karakters uit de serie is Elize, de rustigste van de groep die de bijnaam ‘Slimpie’ gekregen heeft. Zo deed ze ook mee aan de IQ test en had ze een gemiddelde score.

Elize
“Ik weet dat we daar gaan skiën en gaan feesten en dat het weer gewoon keihard knallen wordt net als in Cherso. Vooral als we een bakkie op hebben en dan gaan skiën, dat gaat helemaal mis. Dus ik denk dat we goed op elkaar moeten letten. Ik ben beter in après-ski , want skiën, daar bak ik niets van.”, zegt de 19-jarige Elize maandag.”

Ze vertelt ook dat ze zelf de rustigste van de groep is en dat ze Barbie en Jokertje als de meest uitgesproken types beschouwt. Op de vraag of ze in de volgende serie wat losbandiger antwoord ze met:”Je kan toch niet anders doen dan je bent. Dat kan je geen drie weken volhouden. Ik ben geen actrice, dus ik kan niet drie weken iemand anders zijn.”