Barbie voorspelt einde Oh Oh Cherso


AMSTERDAM – De acht Hagenezen die dit jaar bekend werden dankzij Oh Oh Cherso zien elkaar nog geregeld, maar volgens Barbie houdt dat geen stand.

“Het is gezellig met de groep, maar ik denk dat iedereen zijn eigen kant uit gaat”, voorspelt de blondine in Grazia.

Barbie zelf weet wel wat ze wil worden. “Model, fotoshoots vind ik leuk om te doen.” De grootste kerstwens van de 21-jarige is beroemd worden. “De aandacht vind ik prettig. De helft weet niet dat ik Samantha heet, maar ik vind het leuk dat ik Barbie wordt genoemd.”

Van de aandacht die de Hagenezen na het succes van Oh Oh Cherso krijgen, genieten ook de andere dames. “De glamour die op mijn pad komt”, noemt Bibi, beter bekend als Kaboutertje, als hoogtepunt van het jaar. “Je wordt als een prinses behandeld en daar genieten alle meiden van ons groepje erg van.”
Keerzijde

Toch heeft het succes van de realityserie ook een keerzijde. Zo klagen de heren Jokertje, Sterretje en Matsoe Matsoe over het feit dat ze niet meer normaal kunnen stappen.

“Als ik moet optreden weet ik wat me te wachten staat, maar als ik een vrije avond heb, ben ik gewoon Joey en zeg ik nee als ik weer om een foto wordt gevraagd”, schetst Matsoe Matsoe. “Dan ben ik maar even een arrogante klootzak.”

De dames kwamen in de knel met hun opleiding. “Ik was begonnen aan een HBO-studie sociaal pedagogische dienstverlening maar die heb ik laten vallen toen de serie op mijn pad kwam”, vertelt Elize. “Veel mensen gaan een jaartje backpacken, ik ben een jaartje gaan Cherso-en.”
Kaboutertje

Ook Kaboutertje en Little Princess Roos kenden tegenslagen in de collegebanken. “Heel vervelend om zeven weken over te moeten doen”, zegt Roos, die zakte voor haar opleiding. “Ik wil heel graag pabo doen.

Daarom ben ik aan de havo voor volwassenen begonnen”, vertelt Kaboutertje. “Alleen heb ik het laatste jaar niet gehaald. Maar ach, ik heb nu zoveel te doen rond de tv-serie dat het niet echt een probleem is.”

Bron : Nu.nl